Sat, Feb 25 | St. Maximilian Kolbe Church

Unbound Ministry Training & Retreat

Registration is Closed
Unbound Ministry Training & Retreat

Time & Location

Feb 25, 2017, 8:30 AM
St. Maximilian Kolbe Church, 1735 Grand Ave, San Diego, CA 92109, USA

About the Event

Unbound Ministry Training Retreat

Presented by Abba Father Institute

Speaker:   Thomas Herrera-Mishler

Location:  St. Maximilian Kolbe Parish, 1735 Grand Ave, San Diego, CA 92109

Dates:   Saturday, Feb. 25th, 9:00am-3:00pm and Sunday, Feb. 26th, 1:30pm-4:00pm

For any Christian interested in helping others find greater freedom in Christ from areas of oppression and repetitive sin in their lives.

Based on the teachings found in Neal Lozano’s book Unbound, this retreat will present the 5 keys of the Unbound Model:

  • Faith and Repentance
  • Forgiveness
  • Renunciation
  • Command
  • Father’s Blessing

Please join us for this time of teaching, deliverance prayer, and healing  as we walk through the five keys together.  

To register for the training retreat or with questions - contact Lawrence D’souza: lawri2001@hotmail.com.

The retreat is free, but we would like to ask participants for a small donation for the parish, as well as for snacks/drinks provided at the retreat.

Reading Neal Lozano’s book: Unbound and/or Resisting the Devil: A Catholic Perspective on Deliverance prayer prior to the retreat is highly recommended.

Anyone interested in serving on the deliverance prayer teams at the Unbound Conference to be held on April 1st at Stephen's Catholic Church in Valley Center is urged to attend this retreat.  For more information on the conference on April 1 and to register see: http://www.abbafatherinstitute.org/

Training Schedule

Saturday 2/25

  8:30 -  9:00    Registration and Coffee/pastries        30 minutes

  9:00 -  9:30    Worship, prayer and praise                 30 minutes

  9:30 -10:00    Unbound Ministry Overview               30 minutes

10:00 -10:15    Break                                                      15 minutes

10:15 -11:00    Faith and Repentance                          45 minutes

11:00 -11:30    Small groups                                         30 minutes

11:30 -12:00    Freedom in Christ                                30 minutes

12:00-12:30     Small groups                                         30 minutes

12:30 - 1:15     Lunch                                                     30 minutes

  1:15 - 1:30     Worship                                                 15 minutes

  1:30 - 2:15     Renunciation and Authority               45 minutes

  2:15 - 2:45     Small Groups                                        30 minutes

Sunday 2/26

  1:30-2:00       Worship, prayer and praise                30 minutes

  2:15-3:00       Father's Blessing                                  45 minutes

  3:00-3:30       Small Groups                                        30 minutes

  3:30-4:00       Sharing/Testimonies                           30 minutes

About the speaker

Born in Mexico into a Catholic Lay Missionary family, Thomas spent much of his youth in Latin America where his parents served with the Catholic Family Movement doing social service ministry and are credited with offering the first Life in the Spirit Seminar in Spanish.  They later translated the LISS manual to Spanish, where it is still in use.  Thomas moved with his parents to Ann Arbor, Michigan in 1974 to form part of a Charismatic Covenant Community where he served for a time as a parish administrator for the Christ the King Parish, a Charismatic parish. He also volunteered for a year with Latin American Missions, a Charismatic outreach organization.  Upon graduation from the University of Michigan in 1986 with a Masters in Landscape Architecture and Regional Planning, Thomas moved to Miami, Fl where he and his wife, the Honorable Mercedes Maria de la Kostka Herrera de Mishler, served as a music ministry leaders for Krygma, a Catholic missionary organization.  In 1991-1992 Thomas and Mercedes volunteered for Father Dominic Rossi, founder of Bethesda Project for the Homeless in downtown Philadelphia, serving as the live-in staff at a residence for mentally ill women.  Thomas was also the manager of a residence for men in Recovery while volunteering at Bethesda Project.  While living in Philadelphia Thomas and Mercedes were members of the House of God’s Light Charismatic Community led by Neal Lozano and led the Spanish Deliverance Ministry Team.  Thomas is the former leader of Buffalo Unbound and now serves on the steering committee for San Diego Unbound. In his spare time, Thomas works as the CEO and President of the Balboa Park Conservancy.

Registration is Closed

Share This Event